Forside | Kørekort til personbil

Du må tidligst starte på dit kørekort når du er 16 år og 9 måneder gammel. 

Herefter kan du tidligst gå op til teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år og til praktisk prøve på din 17 års fødselsdag. Når du får kørekort som 17 årig, skal du være opmærksom på, at du skal have en ledsager med i bilen, hver gang du skal køre bil.  Hvis du vil undgå denne situation, er der naturligvis stadig mulighed for at begynde på kørekort tæt på din 18 års fødselsdag i stedet.

Bliv godkendt til kørekort
For at blive godkendt til kørekort, skal du aflevere en lægeerklæring medfølgende pasfoto med lægens stempel.
Som førstegangserhverver af kørekort skal du endvidere have et godkendt færdselsrelateret førstehjælpsbevis, der max. er 12 måneder gammelt. Elever med traktorkørekort kan undvære førstehjælp.

Pris for lovpakken:  12.990 kr.

Denne pris er inklusiv:
– Fri teori (min. 29 lektioner)
– 16 kørelektioner på vej
– 4 lektioner på Kravlegård
– 4 lektioner på Køreteknisk Anlæg (glatbane)

(*)


Oveni prisen kommer:
– Prøvegebyr til politiet (600,-).

– Køreprøven afvikles som udgangspunkt i Roskilde (såfremt der er prøver ledige). Afvikling af prøven (1.000,-), som inkluderer opvarmning inden prøven, selve køreprøven, samt transport af skolevogn til og fra køreskole og prøvested.

– Evt. Førstehjælp (575,-). Vi anbefaler at tage kurset hos Røde Kors. Der afholdes løbende kurser i Hedehusene. Se på Røde Kors’ hjemmeside her; https://www.rodekors.dk/foerstehjaelp/kursusoversigt?region=1085

– Lægeerklæring (ca. 400,-)

– Pasfoto (ca. 160,-)

– Ekstra kørelektion (450,-)

……….

TEORIUNDERVISNING

Vores teoriundervisning foregår som tavleundervisning med færdselssituationer og videosekvenser. Vi anvender fra januar 2018 det seneste nye undervisningsmateriale, Drive4You, som er udviklet i samarbejde med Dansk Kørelærer Union  (DKU). Systemet anvendes i teorilokalet og til elevernes forberedelse hjemme.

(*) Vi er så glade for Drive4You, at ALLE ELEVER TILBYDES 1 MÅNEDS GRATIS ONLINE ADGANG TIL SYSTEMET HJEMME FRA EGEN PC, MAC, TAB OG TELEFON (normalpris: 400 kroner). Det er således fremover meget nemmere at tage tests hjemme, – til stor gavn for eleverne!

Vi lægger endvidere meget vægt på,at der er en sjov og hyggelig stemning i teorilokalet.

Tilmeld